StoryEditor

Futbalistom Slovana znížili platy

27.09.2006, 00:00
Blamáž, ktorú utrpel pred dvoma týždňami futbalový A-tím Slovana Bratislava prehrou 0:2 v 2. kole Slovenského pohára s vlastným rezervným tímom, nezostal podľa očakávania u šéfstva z Tehelného poľa bez povšimnutia.

BRATISLAVA -- Blamáž, ktorú utrpel pred dvoma týždňami futbalový A-tím Slovana Bratislava prehrou 0:2 v 2. kole Slovenského pohára s vlastným rezervným tímom, nezostal podľa očakávania u šéfstva z Tehelného poľa bez povšimnutia.
"Tí hráči, ktorí v spomenutom stretnutí v drese nášho A-mužstva nastúpili, majú podľa rozhodnutia vedenia klubu v najbližšom výplatnom termíne znížený základný plat o 30 percent. Pre hráčov by to malo byť dostatočným varovaním a výstrahou, aby sa podobné výkony z ich strany už v budúcnosti neopakovali," informovala PR-manažérka Slovana Bratislava Jana Peráčková. Finančný postih bol zatiaľ jediným "výchovným" prvkom. K tomuto kroku pristúpilo vedenie "belasých" aj napriek posledným solídnym vystúpeniam i výsledkom zverencov trénera Jozefa Jankecha v Corgoň lige (v predchádzajúcich troch kolách najvyššej súťaže si Slovan pripísal na svoje konto po výhrach nad Trnavou a Trenčínom a remíze v derby s Interom sedem bodov a aktuálne je na 5. mieste so ziskom 17 bodov).
"K oficiálnemu preradeniu niektorého z hráčov A-tímu do rezervy za vystúpenie v Slovenskom pohári zatiaľ neprišlo, ďalšie náležitosti sú už internou vecou nášho klubu a nebudeme sa k nim vyjadrovať," doplnila Peráčková.
lm, SITA

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
27. apríl 2024 03:25