StoryEditor

Pittsburgh chce k Pálffymu Stümpela

09.08.2005, 00:00
Autor:
TASRTASR
Penguins pri výstavbe ambicióznejšieho tímu hľadajú k hrajúcemu majiteľovi klubu Mariovi Lemieuxovi ďalšieho tvorivého stredného útočníka. Portál canoe.ca pritom považuje Pálffyho dvorného nahrávača po Erikovi Lindrosovi za vôbec druhého najkvalitnejšieho centra na súčasnom trhu s neobmedzenými voľnými hráčmi.

Zámorské médiá sa v súčasnosti predháňajú v úvahách o ďalších osudoch a smerovaní hráčov v rámci kolotoča NHL, pričom v ich informáciách z kuchýň jednotlivých klubov neostávajú bokom ani slovenskí hokejisti. Podľa pittsburských denníkov Post Gazette a Tribune-Review by malo vedenie miestnych tučniakov po angažovaní Žigmunda Pálffyho siahnuť aj po jeho profesionálnej dvojičke Jozefovi Stümpelovi.
Penguins pri výstavbe ambicióznejšieho tímu hľadajú k hrajúcemu majiteľovi klubu Mariovi Lemieuxovi ďalšieho tvorivého stredného útočníka. Portál canoe.ca pritom považuje Pálffyho dvorného nahrávača po Erikovi Lindrosovi za vôbec druhého najkvalitnejšieho centra na súčasnom trhu s neobmedzenými voľnými hráčmi. Ak by predpoveď médií z mesta ocele vyšla, tak by sa Pálffy so Stümpelom stretli už na piatej spoločnej zastávke. Po úvodných dotykoch s hokejom v Nitre, pôsobení v reprezentačnom drese SR, viacročnej anabáze u kráľov z Los Angeles a naposledy v pražskej Slavii, by mohla ich osvedčená spolupráca pokračovať aj v najbližšej sezóne NHL.
Okrem Stümpela túži po novej zmluve v NHL aj ďalší slovenský veterán Peter Bondra. Jeho meno spája San Francisco Chronicle so žralokmi zo San Jose, podľa ďalších zdrojov majú o Bondru záujem aj v Atlante a Toronte.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
14. máj 2024 21:32