StoryEditor

Súboj titanov v Chelsea

26.10.2007, 00:00
Na konci minulej sezóny sa nemecký futbalový reprezentant Michael Ballack zranil. Po operácii členka mu lekári predpovedali návrat o štyri týždne, v zostave Chelsea sa však neobjavil takmer pol roka. "Som z toho otrávený, ale ja nie som lekár, ale hráč. Niektoré zranenia sú jednoduché a iné zase komplikované. Teraz to však už vyzerá byť v pohode," povedal Ballack.

Na konci minulej sezóny sa nemecký futbalový reprezentant Michael Ballack zranil. Po operácii členka mu lekári predpovedali návrat o štyri týždne, v zostave Chelsea sa však neobjavil takmer pol roka. "Som z toho otrávený, ja však nie som lekár, ale hráč. Niektoré zranenia sú jednoduché, a iné zase komplikované. Teraz to však už vyzerá byť v pohode," povedal Ballack.

Z klubu by mal odísť
Vyzerá to tak, že s blízkym návratom Ballacka na trávniky sa nevie zmieriť najlepší útočník "The Blues" Didier Drogba. "Myslím si, že Chelsea nie je pre Ballacka vhodný klub. Podľa mňa by to mal jednoduchšie v Manchestri United či v Arsenale," tvrdí pre anglický denník The Sun kanonier z Pobrežia slonoviny. Kapitán nemeckej reprezentácie sa stal po príchode do Chelsea spoločne s Andrejom Ševčenkom najlepšie plateným futbalistom v klube. Aj to môže byť jedna z hlavných príčin kontroverzných vyjadrení Drogbu. "V Chelsea sa prejavujú hlavne individuality, Ballack sa ňou v našom tíme nestal. V nemeckom Bayerne Mníchov bol lídrom, tu nie," dodal Drogba. Ballack prišiel do Chelsea v lete minulého roka ako voľný hráč.

Mourinhov koniec ho mrzí
Ballack sa pre dlhotrvajúce zdravotné problémy nedostal ani na súpisku londýnskeho veľkoklubu pre tohtoročné stretnutia Ligy majstrov. Presný termín svojho návratu na trávnik však ešte nevie. "Už sa individuálne pripravujem, trénujem aj s loptou, nič ma neobmedzuje. Verím, že čoskoro sa pripojím k mužstvu," poznamenal Ballack. Odchod dlhoročného úspešného portugalského trénera Josého Mourinha z tímu považuje za veľkú stratu pre Chelsea. "Mali sme veľmi dobrý vzťah, vždy stál za mnou," hovorí Ballack.

Drogba chváli Arsenal
Najvyššia anglická súťaž, Premier league, ešte nie je ani v polovici sezóny a Didier Drogba už vie, kto získa majstrovský titul. "Pozrite sa, ako hrá Arsenal Londýn. Ktorékoľvek mužstvo v Anglicku to nebude mať so zverencami Arsena Wengera v tejto sezóne jednoduché," hovorí Drogba, ktorý pravdepodobne narážal na vysoké víťazstvo Arsenalu 7:0 nad Slaviou Praha v Lige majstrov. Paradoxné je, že z Arsenalu pred sezónou odišla dlhoročná ikona klubu, útočník Thierry Henry. Zdá sa, že jeho odchod tímu neuškodil.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
03. máj 2024 08:36