StoryEditor

Kto môže zaujať na šampionáte

26.12.2010, 23:00



Richard Pánik
-- Je považovaný za najväčšiu nádej slovenského hokeja. V tomto roku sa predstavil už aj na seniorskom svetovom šampionáte v Nemecku, kde patril medzi veľké prekvapenia výberu trénera Glena Hanlona. V Amerike štartuje už na svojom treťom juniorskom šampionáte.

Tomáš Jurčo
-- Osemnásťročný talent z juniorskej zámorskej súťaže môže byť najlepšie draftovaným Slovákom za posledných desať rokov, patrí medzi najlepších hráčov svojho tímu a medzi najproduktívnejších hokejistov juniorskej súťaže.

Juraj Hollý
-- V budúcnosti má šancu doplniť dvojicu slovenských brankárov Jaroslava Haláka a Petra Budaja v NHL. Vyniká najmä robustnou postavou, no napriek tomu je v bráne veľmi obratný. V minulom roku skončil v rebríčku európskych brankárskych nádejí na treťom mieste.

Martin Marinčin
-- Je najväčším talentom medzi slovenskými obrancami. V tohtoročnom drafte si ho vybral Edmonton ako najvyššie draftovaného Slováka. Patrí medzi hráčov vyššieho vzrastu, v budúcnosti by mohol ísť po stopách elitného obrancu Zdena Cháru.

Marek Hrivík
-- V minulej sezóne sa stal s tímom Moncton Wildcats majstrom juniorskej zámorskej súťaže a získal prestížnu trofej President Cup. Ako sedemnásťročný bol členom tímu, ktorý pred dvomi rokmi skončil na juniorskom šampionáte na štvrtom mieste.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
26. apríl 2024 15:42