StoryEditor

Krátko zo športu

21.03.2011, 23:00

V hre o KHL je aj Slovan
Hokejový Slovan Bratislava by podľa prezidenta Kontinentálnej hokejovej ligy Alexandra Medvedeva mohol rozšíriť počet mužstiev v tejto súťaži od sezóny 2012/13. "V tej sezóne tento počet pravdepodobne doplní aj Slovan, ktorý bude hrávať v aréne, kde sa uskutočnia tohtoročné majstrovstvá sveta," uviedol Medvedev v rozhovore pre Sport-express. Generálny manažér Slovana Maroš Krajči túto možnosť nevylúčil. "My sa netajíme, že raz by sme v KHL chceli hrať. Počas šampionátu budeme na túto tému s prezidentom Medvedevom spolu hovoriť. Reálne to však bude až po tom, ako na to zoženieme potrebné financie."


Nič sme neukradli, tvrdí Weiss o prémiách za šampionát
Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Vladimír Weiss sa včera na zraze pred zápasom v Andorre v kvalifikácii o postup na EURO vrátil k téme finančných prémií z majstrovstiev sveta v Afrike. "Všetci ľudia okolo tímu si tie peniaze zaslúžili a vykopali. Každá koruna, každý dolár či euro bolo odsúhlasené, nikto nič neukradol a všetko bolo tak, ako malo byť."


Abramovič zrenovuje halu pre svetovú rekordérku
Ruský miliardár a vlastník anglického futbalového klubu Chelsea Londýn Roman Abramovič sa chystá pomôcť v príprave ruskej rekordérke v skoku o žrdi Jelene Isinbajevovej. Aby mohla trénovať vo svojom bydlisku, dal zrekonštruovať atletickú halu vo Volgograde. Šéf Ruského atletického zväzu Valentin Balachničiov v pondelok prezradil, že olympijská víťazka sa ešte v decembri stretla s Abramovičom v Zürichu, kde bola členkou tímu úspešnej ruskej kandidatúry na usporiadanie futbalových majstrovstiev sveta 2018.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
26. apríl 2024 03:01