StoryEditor

Janus baví KHL. Je v top 10 najkrajších zákrokov (video)

13.12.2012, 13:52
Autor:
TASR, redTASR, red
KHL zverejnila desať najkrajších zákrokov a bodyčekov týždňa. Nezabudli ani na Slovákov.

Dva zákroky opory Slovana Bratislava Jaroslava Janusa sa dostali do galérie desiatky najkrajších zákrokov minulého týždňa v Kontinentálnej hokejovej lige.

https://www.youtube.com/embed/4RuOqEO1_Vs

Ako informuje oficiálna internetová stránka súťaže, hodnotiaca komisia na šieste miesto zaradila jeho rýchle vykorčuľovanie z bránky v súboji s CSKA Moskva, ktorým zmaril šancu domáceho Iľju Zubova. Na druhú priečku sa dostali jeho úspešné zásahy proti kanadskému legionárovi HC Lev Praha Erikovi Christensenovi v odvetnom domácom súboji (2:1), ktorými mu ani v jednej z dvoch dorážok z bezprostrednej blízkosti nedovolil skórovať. "Jednotkou" sa stal zákrok Švéda Mikaela Tellqvista z Dinama Riga v súboji s menovcom z Minska.

Až dvaja Slováci sa dostali do desiatky najkrajších bodyčekov. Na 9. miesto zaradili hit Branislava Mezeia z Avtomobilistu Jekaterinburg a na 4. atak slovanistu Milana Bartoviča na krajana Tomáša Surového z HC Lev Praha. Na prvé miesto sa dostal klasický bodyček v podaní Maxima Rybina z SKA Petrohrad v súboji s Atlantom Mytišči.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
27. apríl 2024 06:28