StoryEditor

Ohlasy svetových médií: "Nad Tatrou sa blýska, Monštrum Sagan majstrom sveta"

28.09.2015, 00:00
Autor:
kokikoki

Ohlasy svetových médií:

lequipe.fr (Franc.): "Monštrum Sagan! Šou v podaní Petra Sagana. Slovenský jazdec v nedeľu získal titul majstra sveta na ceste, keď dokonale kontroloval záver dlhého dňa. V uliciach amerického Richmondu si počkal na správnu chvíľu a v posledných troch kilometroch vyvinul víťazné úsilie v stúpaní na dlažobných kockách."

cyclingweekly.co.uk (Brit.): Peter Sagan bol ako víchrica a získal na Majstrovstvách sveta titul v Richmonde.

Volkskranst (Hol.): "Sagan verí, že športový úspech môže prispieť k lepšiemu svetu."

skysports.com (Brit.): Peter Sagan vyhral titul na majstrovstvách sveta v cyklistike s vynikajúcim útokom v závere.

usatoday.com (USA): Peter Sagan zaslúžene získal zlatú medailu na Majstrovstvách sveta v cyklistike

cyclingnews.com (USA): "Peter Sagan predviedol veľké sólo za triumfom v pretekoch mužskej elite na majstrovstvách sveta. Pre rozhodujúci útok sa rozhodol na príkrom 19-percentnom stúpaní na Dvadsiatej tretej ulici 3 km pred cieľom. V zjazde sa potom svojím typickým spôsobom prikrčil na bicykli a získal dostatok sekúnd náskoku pred zbesilými prenasledovateľmi. Odmenou mu bol titul majstra sveta."

repubblica.it (Tal.): Na Svetovom pohári v USA predviedol Sagan majstrovské dielo. Azzurri (Taliani) mimo z pódia.

LaGazetta dello Sport (Tal.): Super Sagan si podmanil svet. Slovák výborne prečítal záver trate v Richmonde a získal titul majstra sveta pred Austrálčanom Matthewsom a Litovčanom Navardauskasom. Peter Sagan si vybral najlepší spôsob, ako sa zbaviť nálepky večne druhého. Potvrdil svoju supetriedu a silu, na posledných dvoch z 261 kilometrov zaútočil a vyhral. Prvýkrát v histórii cyklistiky má Slovensko dúhový dres." 

aktualne.cz: Nad Tatrou sa blýska, Terminátor Sagan majstrom sveta. Štybar došiel 43.

sport.cz: Skvelý úspech slovenskej cyklistiky. Sagan vyhral na MS cestné preteky!

iDnes.cz: Kreuziger pracoval pre Štybara, ale majstrom sveta je Slovák Sagan. Na tohtoročnej Tour de France si vyslúžil titul "večne druhý". Napriek tomu, že Peter Sagan získal štvrtý raz zelený dres najlepšieho špurtéra, nevyhral vo Francúzsku ani jednu etapu. Víťazstvo si totiž schovával do Richmondu na trať majstrovstiev sveta a pre Slovensko vyjazdil premiérový titul v cestnej cyklistike.

ceskatelevize.cz:  "Večne druhý" Sagan ovládol MS, Štybarovi nástup nevyšiel

bild.de(Nem.): Degenkolb nedosiahol na historický úspech - Sagan si odnáša zlato z majstrovstiev sveta

DPA (Nem.): "Degenkolb bez šance! Ďalšie veľké sklamanie pre nemecký tím na majstrovstvách sveta."

01 - Modified: 2007-09-27 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Sadzby klesli iba v Maďarsku
01 - Modified: 2024-04-03 22:06:46 - Feat.: - Title: "Je čas zasadnúť opäť do sedla." Sagan začal po operácii trénovať 02 - Modified: 2024-03-21 17:27:20 - Feat.: - Title: V Senici našli telo zastrelenej cyklistky. Vrahom má byť bývalý manžel, ktorý si potom vzal život 03 - Modified: 2024-02-23 13:28:51 - Feat.: - Title: Peter Sagan musel podstúpiť operáciu. Má problémy so srdcom a bude musieť vynechať preteky 04 - Modified: 2023-12-16 19:02:53 - Feat.: - Title: Víťazom ankety Zlatý pedál sa stal premiérovo Martin Svrček 05 - Modified: 2023-08-29 14:18:53 - Feat.: - Title: Chceli, aby sa cyklisti šmykli na oleji. Španielska polícia počas Vuelty zadržala sabotérov
menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
26. apríl 2024 22:22