StoryEditor

Krátko zo športu

16.12.2002, 23:00

FUTBAL. Tréner českého klubu Sparta Praha Jiří Kotrba potvrdil, že na jarnú časť Gambrinus ligy nepočíta so službami 25-ročného slovenského útočníka Petra Babniča. Bývalý útočný hrot bratislavského Interu prestúpil na Letnú z bratislavského Interu v lete 2001 za 8,5 milióna českých korún, no v základnej zostave sa nepresadil. (TASR)
HOKEJ. Výsledky stretnutí Baltica Cupu Švédsko -- Rusko a Fínsko -- Slovensko nájdete pre skoršiu uzávierku tejto strany na s. 2. (hn)
HOKEJBAL. Najlepším slovenským hokejbalistom roku 2002 sa stal útočník HBC Expresprint Žilina Róbert Kašša. Na druhom mieste v ankete skončil útočník Exposervice Ružinov Peter Figura, tretia priečka patrí ďalšiemu ofenzívnemu hráčovi Petrovi Tóthovi z ŠK Tigri Ružinov. (SITA)
MOTORIZMUS. Bývalý majster sveta Jacques Villeneuve chce v seriáli MS formuly 1 po piatich rokoch bez víťazstva s tímom BAR v prípade neúspechu po nasledujúcej sezóne skončiť. S ročnou gážou 18 mil. USD je Villeneuve po Michaelovi Schumacherovi druhým najlepšie plateným pilotom F1. (TASR) u Novým pilotom tímu automobilových pretekov formuly 1 Minardi sa oddnes stane šampión F3000 spred dvoch sezón Brit Justin Wilson. (SITA)

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
02. máj 2024 22:47