StoryEditor

Ohlasy ruských médií na triumf proti Slovensku

13.05.2013, 11:14
Autor:
tasrtasr

Ohlasy ruských médií na víťazstvo Ruska nad Slovenskom 3:1 a ich postup do štvrťfinále.

Sport-express: "Keby nebolo Radulova a Kovaľčuka. V nedeľu zborná Ruska prerušila sériu dvoch prehier. Vďaka gólom svojich lídrov zdolala Slovákov a postúpila do play off."

Sportbox.ru: "V nedeľu úradujúci šampión Ruska s problémami, ale predsa len si zabezpečil postup do štvrťfinále nového turnaja."

Izvestije: "Zborná Ruska porazila Slovákov na MS 2013. Mužstvo Biľaletdinova zvíťazilo v 6. kole skupinovej fázy a zabezpečilo si postup do play off v Helsinkách. Teraz má Rusko 12 bodov, usadilo sa na treťom mieste a to stačí, aby sa vošlo medzi štvoricu tímov, ktorí môžu pokračovať v boji o medaily."

Ria Novosti: "Zborná Ruska zdolala Slovensko a zabezpečila si miesto vo štvrťfinále MS. Dve prehry finalistov uplynulého šampionátu dostali oba tímy do situácie, že ich účasť v play off bola otázna. Na šiesty zápas Biľaletdinov pozmenil tri útoky, pričom do zostavy vrátil útočníka Jevgenija Kuznecova a obrancu Nikitu Zajceva."



Gazeta.ru. "Rusko vyhralo nad Slovenskom a postúpilo do štvrťfinále MS. Mužstvo trénera Zinetulu Biľaletdinova opäť neukázalo plnohodnotný výkon, ale tri body získalo vďaka úsiliu lídrov Kovaľčuka a Radulova. Jediný gól súpera zaznamenal spartakovec Branko Radivojevič."

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
26. apríl 2024 23:47