StoryEditor

Obliečky ako originálny darček pre každého

20.11.2021, 10:19
Najlepšie darčeky sú tie, ktoré dlho vydržia. Patria medzi ne aj obliečky, ktoré sú praktickým darčekom do každej modernej domácnosti. Ak vyberiete obliečky vyrobené z kvalitných tkanín, udržia si svoju hebkosť a pestré motívy skutočne dlho.

Nie je bavlna ako bavlna

Bavlnený bytový textil dnes nechýba snáď v žiadnej domácnosti. Niet sa čomu diviť, keďže ide o látku s dobrou mechanickou odolnosťou a cenovou dostupnosťou. Bavlnené obliečky sú však v obchodoch dostupné nielen ako klasická bavlna, ale aj ako jej rôzne modifikácie. Bavlna Renforcé sa napríklad od tej bežnej líši svojou jemnou textúrou a luxusným charakterom. bavlnene_obliecky_budva bavlnene_obliecky_budva www.rodinnebalenie.sk

Obliečky ako darček pre deti

Ak by ste radi potešili obliečkami aj deti, odporúčame vám 3d obliečky, ktoré si svojím podmanivým motívom každého iste získajú. V ponuke nájdete obliečky s motívmi športu, zvieratiek, áut či rozprávok. Detské obliečky však vyberajte obozretne, keďže sú dostupné vo viacerých rozmeroch. Ľahko by sa mohlo stať, že kúpite textílie, ktoré nakoniec nebudú sedieť. 3d_obliecky_zajac 3d_obliecky_zajac www.rodinnebalenie.sk

Praktické doplnky do každej domácnosti

Perfektným darčekom pre každú vekovú kategóriu môže byť aj mikroplyšová deka, ktorá sa obzvlášť zíde počas sychravých či zasnežených dní zimného obdobia. Hrejivé objatie deky na kresle či v posteli dokáže ozajstné zázraky. Na záver spomenieme ešte jeden praktický textilný darček, ktorý patrí do kuchyne. Utierky v darčekovej sade sa zídu vždy, keďže ich nikdy nie je dostatok!

Kvalitné obliečky a iný bytový textil sa nestratia v žiadnej domácnosti. Pri výbere však berte do úvahy materiál, motívy a predovšetkým rozmery. Praktickým a hlavne príjemným darčekom môžu byť aj huňaté deky, ktoré príjemne objímu a zahrejú.

menuLevel = 2, menuRoute = style/byvanie, menuAlias = byvanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
24. apríl 2024 01:06