StoryEditor

RUSTIQUE: Rodinná firma, pre ktorú sú tehly vášňou

07.07.2022, 00:00

Renomovaná spoločnosť od roku 2001 prináša tehly, tehlové obklady a dlažby tej najvyššej kvality. Dôvod? Pre tím s viac ako dvadsiatimi členmi znamenajú tehly viac ako len ekologický materiál s prvotriednymi vlastnosťami, svojim zákazníkom chce spríjemniť domov a vdýchnuť mu dušu.

Rustique sa špecializuje na výrobu 100 % prírodných tehlových obkladov. Táto výroba prebieha rezaním z ručne formovaných holandských, belgických a nemeckých tehál. Bezúdržbové tehlové dlažby, ktoré vydržia celé generácie, pochádzajú takisto z uznávaných fabrík spomínaných troch krajín.

image
Rustique

Rustique plní predstavy o bezúdržbovom a originálnom bývaní

Krajšiu a útulnejšiu domácnosť so známkami udržateľnosti môžete mať aj vy. Rustique sa postará nielen o výrobu tehlových obkladov, obľúbená firma zabezpečí komplexne celú realizáciu od návrhu až po položenie poslednej tehličky. Kompletný servis zahŕňa technické poradenstvo, bezplatné dodanie vzoriek, zameranie stavby, 3D vizualizáciu i montáž.

Vedeli ste, že Rustique pre vás materiál bezplatne uskladní do termínu realizácie a nepoužitý zvyšný materiál v rámci rezervy od vás odkúpi späť? V praxi – Rustique vytvára fasády a interiéry na mieru, tiež vám zrealizuje architektonické prvky z celých tehál – ploty, oporné múriky či vyvýšené záhony v tehlovom duchu, ktoré sú mimoriadne moderné a vydržia vám ako nové celé generácie. Tehly od Rustique spestria každý priestor – či už je vaše bývanie moderné, industriálne, rustikálne, provensálske alebo sa nesie tradičnom štýle.

image
Rustique

Udržateľnosť je pre tím Rustique mimoriadne dôležitá

Fasády a interiéry vďaka tehle – ekologickému materiálu – pôsobia útulne a dodajú priestoru neopakovateľnú atmosféru. Tehly bez umelých farieb a prímesí tvoria len minerálne piesky, hlina a voda. Ak hľadáte 100 % prírodný materiál – tehla od Rustique bude tou pravou voľbou. Spoločnosť ide s trendmi, v portfóliu značky nájdete stovky farebných prevedení tehličiek – vyberie si každý. Rozmanitosť tehlového materiálu umožňuje zvoliť si produkty do akéhokoľvek architektonického štýlu a interiérového dizajnu.

Spoločnosť RUSTIQUE myslí ekologicky

Nie je vám ľahostajný osud našej planéty? Možno ste to nevedeli, no tehla dokonale vyhovuje požiadavkám „slow living“. Na to, aby ste pomohli životnému prostrediu a planéte, nemusíte hneď meniť celý svoj život. V procese výroby Rustique dbá na trvalú udržateľnosť v každom kroku, či už je to balenie tovaru do recyklovaných krabíc alebo opakované využitie vody pochádzajúcej z procesu výroby. Ako? Rustique túto vodu prefiltruje a následne vzniknutý zvyškový prach použije pod dlažby a cesty, zvyšky tehlového obkladu smerujú v prípade záujmu klientov do záhrad okolo stromov alebo na miesta okolo kvetov.

Viac o ponuke Rustique, referenciách a realizáciách sa dozviete osobne v najväčšom výstavnom parku tehlových obkladov v Bratislave alebo v showroome v Košiciach alebo prostredníctvom www.rustique.sk

menuLevel = 2, menuRoute = style/byvanie, menuAlias = byvanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 09:56