StoryEditor

Richard Müller vydá Všetko. Doslova

02.08.2011, 00:00
Autor:
ČTKČTKzszs
Známy slovenský spevák Richard Müller vydá v septembri limitovanú edíciu svojich nahrávok s názvom Všetko. Okrem toho pracuje aj na novom sólovom albume, ktoré vyjde v novembri.

Spevák a hudobník Richard Müller momentálne pracuje na dvoch nových projektoch. Pripravuje súborné vydanie všetkých svojich nahrávok aj nový album. Ten by mal podľa neho vyjsť 11. novembra tohto roku. Polovica z platne, teda šesť piesní, je hotová.

Limitovaná edícia
„Ak sa nám to podarí, pretože je to podľa mňa vysoko nadštandardný projekt, vyjde krabica, ktorá by sa mala volať Všetko. Tam by malo byť asi 25 cédečiek, v podstate úplne všetko, čo sme našli, čo som natočil,“ prezradil o projekte Müller.Jeho manažér Adnan Hamzić pre HN uviedol, že v krabici sa budú nachádzať single z obdobia pred jeho pôsobením v kapele Banket, počas pôsobenia v skupine, aj keď účinkoval sólovo.

Okrem toho bude súčasťou balíka kniha, v ktorej Müller komentuje jednotlivé albumy a spomína v nej rôzne príbehy. „Bude to koncipované tak, ako to poznáme zo sveta, teda ako luxusné, krásne zberateľské kusy. Vyjde to v limitovanom náklade na Slovensku a v Česku v počte 5-tisíc kusov a viac sa už nikdy nebude dotláčať,“ povedal Hamzić.

Vždy iný
Okrem rekapitulácie svojej kariéry nahráva Müller aj nový album. Objaviť by sa tam mala tiež spolupráca so známym menom. „Je to radový štúdiový album. Myslím si, že ľudia budú príjemne prekvapení, s kým to bude. Neprezradím to, ale je zo Slovenska. Necháme si to ako moment prekvapenia,“ dodal Hamzić. Tento album sa však v krabici Všetko neobjaví.

Album by mal podľa speváka znieť inak ako úspešný vlaňajší album Už. „Mám pocit, že každý album, ktorý som robil, znel inak ako ten predošlý. To nie je zámer, ale vždy mi to tak vyjde. Po roku od natočenia albumu počúvam zase inú hudbu, som o rok starší, mám inú inšpiráciu a podľa toho potom album vyzerá,“ dodal Müller

menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 07:47