StoryEditor

Módny priemysel sa zameral na slávne deti (video + foto)

15.03.2012, 23:00
Autor:
mammam
Dcéry speváka Noela Gallaghera aj Cindy Crawford zaujali v módnej branži.

Nie je to tak dávno, čo Victoria Beckham verejnosti predstavila svoju Harper, rozkošnú... tašku. Nový doplnok totiž pomenovala podľa svojej dcéry, tá však našťastie živú reklamu tejto kabelke zatiaľ nerobí. Inak to však je napríklad s dcérami Noela Gallaghera z kapely Oasis či modelky Cindy Crawford.

Anais Gallagher, dcéra exspeváka z Oasis, pózuje pre Maria Testina. Snímka: fashion.telegraph.co.uk


Malá Anais Gallagher má ešte len 11 rokov a už sa môže pochváliť snímkami od slávneho fotografa Maria Testina. Práve on vytvoril ikonické fotky Kate Moss, princeznej Diany či vojvodu a vojvodkyne z Cambridge (alias princa Williama a Kate Middleton). Najnovšie do jeho portfólia pribudli práve portréty Anais Gallagher, no nie je jediný, komu nádejná budúca modelka padla do oka. Keďže má Anais ešte len 11 rokov, nemôže predvádzať na mólach. Už teraz si ju však „zarezervovala“ prestížna modelingová agentúra Select Model Management, ktorá zastupuje aj také hviezdne modelky ako Agyness Deyn či Natashu Poly.
Testino si dokonca okrem Anaisinej podoby so slávnym otcom všimol aj spoločné črty s Kate Moss. Mimochodom, aj Lottie, sestra tejto slávnej britskej supermodelky, už zaujala módnych skautov...
Na rovnakú dráhu sa pustila aj Kaia Crawford, ktorá má rovnako modeling už v génoch. Hoci má len desať rokov, vydala sa v šľapajách svojej mamy Cindy a nafotila reklamné fotky pre historicky prvú líniu šiat Young Versace. Pre módny dom to bola prirodzená voľba: Cindy Crawford totiž bola múzou zosnulého Gianniho Versaceho v 90-tych rokoch. Otázkou iba ostáva, či to bola rovnako prirodzená voľba aj pre samotnú desaťročnú Kaiu (Anais, Lottie...) 

Reklama na líniu šiat Young Versace. Modelkou je dcéra Cindy Crawford, Kaia. Snímka: dailymail.co.uk 

 
https://www.youtube.com/embed/BPYcnuhHyeA

menuLevel = 2, menuRoute = style/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
10. máj 2024 12:08