StoryEditor

Test HN -- Personál na jednotku

07.07.2008, 00:00

Hotel Partizán má aj vďaka rekonštrukcii štyri hviezdičky. Zisťovali sme, či si ich zaslúži.

Obsluha na päť hviezdičiek
Čašník je vždy pri vás, keď ho potrebujete. Dolieva nápoje, odnáša nepotrebný servis, pomáha s výberom ďalšieho chodu. Vie vám povedať všetko o ponúkaných pokrmoch a nápojoch, vyhodiť či pridať do jedla ingrediencie podľa želania a nerozhodným odporučiť vhodný pokrm i nápoj. Úctivosť nie je povrchná ani prehnaná, záujem nie je neosobný a naučený. Naopak, čašníci sú dokonalí profesionáli bez naučených fráz so schopnosťou navodiť atmosféru príjemnej pohody. S rovnakou profesionalitou a úctivosťou sa možno stretnúť na recepcii, kde vám s milým úsmevom poradia napríklad aj to, z ktorého miesta si najlepšie vychutnáte západ slnka. Správanie hotelového personálu je bez preháňania na päť hviezdičiek.

Kuchyňa pre gurmánov
Pýchou Táľov je reštaurácia Tálska bašta, ktorá sa nachádza v hotelovom areáli. Návštevníkom stačí prejsť zopár krokov popri jazierku, v ktorom plávajú pstruhy, a ocitnú sa pred unikátnou stavbou voňajúcou drevom. Interiéry vás potešia čistotou štýlu, menu pestrým výberom jedál, v ktorom nechýbajú tradičné slovenské špeciality a zabíjačkové pochúťky. Pôžitok z jedla umocní v návštevníkoch aj jeho samotná príprava, ktorá tak trochu pripomína divadelné predstavenie. Pod obrovským medeným sopúchom sa totiž pripravujú na drevenom uhlí mnohé zo špecialít. Ak ste zástancami slovenskej kuchyne, z predjedál odporúčame chutnú bryndzovú nátierku -- šmirkas s plátkami oravskej slaniny dekorovaný šalotkou. Z polievok je to skvelá horehronská kapustnica s údeným mäsom, klobásou a smotanou. Ak vám ešte zostane miesto na hlavné jedlo, určite vyskúšajte grilovaného pstruha obaleného plátkami slaninky a plneného bylinkami, paprikou a hlivou.

menuLevel = 2, menuRoute = style/styl, menuAlias = styl, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
27. apríl 2024 03:44