StoryEditor

Sen všetkých fanúšikov Apple. Pozrite si rozbaľovanie nového iPhonu

16.09.2016, 00:00
Autor:
redred

Apple dnes oficiálne spúšťa predaj nových telefónov iPhone 7 a už teraz je jasné, že sa budú predávať výborne.

Počiatočné zásoby iPhone 7 plus sa totiž vypredali ešte predtým, ako by sa dostali k prvým zákazníkom. Okrem toho sa minuli aj menšie modely iPhone 7 v novom čiernom prevedení. 

Na to, ako sa budú telefóny predávať sa pozrie redaktor HN Drahomír Piok v Mníchove. Tu si vyzdvihne aj nový iPhone a vo videách aj online prenose prineise prvé dojmy z novinky Applu.

Takto vyzerá nový iPhone naživo 12:41 Nám konektor na slúchadlá bude chýbať Milióny nových používateľov iPhonu 7 si budú musieť zvyknúť na takýto pohľad. Nám konektor na slúchadlá bude chýbať. Minimálne pri cestovaní, keď ho nabíjame externou baterkou pri počúvaní hudby.

Zdroj: HN/Drahomír Piok
12:34 Najdôležitejšia súčasť krabičky Najdôležitejšia súčasť krabičky od nového iPhonu je tento kúsok kábla.
Zdroj: HN/Drahomír Piok
10:44 Singapur má iPhony Aj tu sa čakalo v radoch pred obchodom
Zdroj: Reuters
Prvý šťastný majiteľ nového iPhonu 7
Zdroj: Reuters
09:41 Na nerozoznanie od predchodcu Nové telefóny sme už mali v rukách, a na prvý pohľad ich nerozoznáte od predchádzajúcej generácie. Z prednej strany.
Zdroj: HN/Drahomír Piok
Zdroj: HN/Drahomír Piok
09:28 Skúšame iPhony Registráciu máme za sebou, cestou k odberu telefónu máme možnosť si novinku vyskúšať naživo ešte v predajni pri čakaní na iPhone.
Zdroj: HN/Drahomír Piok
Zdroj: HN/Drahomír Piok
09:27 iPhone už čoskoro Čakáme v rade na nový telefón. Do 15 minút ho máme v rukách a ukážeme vám ho naživo. 
Zdroj: HN/Drahomír Piok
09:16 Voľných je iba niekoľko iPhonov Zamestnanci obchodu v centre Mníchova upozorňujú ľudí, že telefóny sú vypredané a voľných je iba zopár kusov. 
Zdroj: HN/Drahomír Piok
09:12 Na telefóny čaká pár ľudí Prišli sme pred predajňu v centre Mníchova na telefóny tu čaká asi 20 ľudí. Zamestnanci obchode však ľuďom oznamujú,  že dnes sa dostanú k telefónom len, ak ich majú predobjednané. Ostatní môžu prísť nakupovať až zajtra.  07:22 Apple ťahá americké akcie Americké akcie dnes výrazne posilnili a ich hlavné indexy získali zhruba jedno percento. Náladu na Wall Street podporil ďalší rast akcií technologického gigantu Apple, oživenie cien ropy a ekonomické údaje, ktoré zmenšili šance na bezprostredné zvýšenie úrokových sadzieb. 02:46 Prvá majiteľka iPhone 7 Majiteľka nového iPhonu pred médiami v Japonsku zapózovala aj s plagátom Steva Jobsa. V rukách má pritom aj novú Jet Black verziu iPhonu 7. 
Zdroj: Reuters
02:41 Japonsko už má iPhone 7 Predaj nového Apple telefónu sa už začal napríklad v Austrálii a Japonsku. V Tokiu v rade čakalo omnoho viac ľudí ako aktuálne v nemeckom Mníchove. 
Zdroj: Reuters
02:38 Počas cesty za iPhonom 7 testujeme BMW 7 Hybridné prevedenie, slušná spotreba a astronomická cena. iPhone 7 sa začína predávať práve v čase, keď môžeme otestovať novú BMW 740 Le, ktorá je v hybridnom prevedení a „doma“. BMW má v Mníchove centrálu. Pri jazde do Nemecka najviac prekvapila spotreba auta, ktorá sa pri diaľničnom tempe dostala na hodnotu 6,4 l na 100 km. 
01:10 Pred predajňu sa vrátime skoro ráno Ráno môže byť pred Applom výrazne iná situácia, a tak sa sem vrátime krátko pred otvorením. Očakávame, že tu bude výrazne viac ľudí a väčší chaos. Oproti predchádzajúcim rokom je tu až neuveriteľný pokoj.   01:07 iPhone 7 Jet Black a iPhone 7 Plus je vypredaný Podľa posledných správ by sa aj malá skupinka ľudí v Mníchove nemala dočkať veľkého výberu z telefónov. Všetky verzie iPhonu 7 Plus sa mali vypredať ešte v predpredaji. Rovnako je na tom aj iPhone 7 vo verzii Jet Black. Na výber by tak mal byť len menší iPhone, a to vo farbách - gold, rose gold a silver.  01:04 Live prenos priamo z Mníchova 01:03 Je tu takmer viac členov ochranky ako „Apple fanatikov“ 01:02 Dorazili sme do Mníchova Po pár hodinách jazdy na diaľniciach sme úplne bez problémov prišli do Mníchova. Zamierili sme pred „hlavný“ Apple Store, ktorý sa nachádza priamo v centre na Rosenstrasse. 

menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
28. apríl 2024 15:24