StoryEditor

Neznáme známe

08.03.2007, 23:00

Andrea Ušiaková -- síce nikdy nestála na stupienku víťazky, málokto si však pamätá, že jej veľký vstup do slovenského šoubiznisu sa začal práve s titulom Miss Sympatia 1996. Potom nasledovala kariéra rosničky a výmena Zuzany Belohorcovej v úlohe učiteľky lásky. Po neúspešnom zvládnutí tejto úlohy chcela zaujať polonahými obrázkami a erotickými tapetami. Nepodarilo sa, dvere do Markízy a STV ostali zatvorené. Tento týždeň sa objavila na konkurze rosničiek do relácie o počasí v STV. Takže, ktovie...

Lucia Povrazníková -- Miss 1997. Finalistku súťaže Elite Model Look svet bleskov a pretvárky neoslovil a zo zahraničných fotení doslova utekala. Postúpila do užšieho výberu jednej z nemenovaných svetových značiek, ale keď mala ísť na finále do Španielska, odmietla. S modelingom skončila, s agentúrou Forza však spolupracuje ďalej ako produkčná.

Karolína Čičátková -- po veľkej sláve (automobil Ford KA, miliónová zmluva s agentúrou Forza) z roku 1998, keď stála na stupienku víťazky, je dnes slobodnou mamičkou a pokúša sa dokončiť štúdium na Vysokej škole ekonomickej v Bratislave.

Zuzana Baštúrová -- Miss Universe SR z roku 2001 si dnes už len málokto pamätá. V tom istom roku reprezentovala Slovensko na celosvetovom finále Miss Universe, ale výraznejšie nezaujala. Niekoľko rokov pracovala pre slovenské a svetové značky, od roku 2005 sa stará o dcéru Dominiku.

Eva Džodlová -- Miss Universe SR z roku 2002. Najskôr jej pekná tvár vyniesla exkluzívny modelingový kontrakt v Paríži, od roku 2005 sa stala letuškou a študuje aj andragogiku na univerzite v Prešove. Slovenská verejnosť však by v nej už len s ťažkosťou rozpoznala víťazku krásy.

menuLevel = 2, menuRoute = style/vikend, menuAlias = vikend, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
26. apríl 2024 14:28