250 g suchej fazule, 1 lečo, 1 polievková lyžica horčice, 1 polievková lyžica kečupu, paradajkový pretlak podľa chuti, pár kvapiek worčestrovej omáčky, 250 g bieleho TOFU, trochu vegety, l feferónka, 4 lyžice rezanej sterilizovanej kapie, 1 malá konzerva sterilizovaného hrášku, 1 cibuľa, 0,5 dcl oleja, soľ
Fazuľu, ktorú sme deň vopred namočili, uvaríme do mäkka (posolíme ju až pred dovarením, nie skôr, aby nestvrdla.) a scedíme. Pridáme lečo, horčicu, paradajkový pretlak, nastrúhané TOFU, worčester, vegetu, nakrájanú feferónku, kapiu a cibuľu, hrášok bez nálevu. Ak treba posolíme a nakoniec zalejeme olejom. Všetko spolu premiešame a dáme na šesť hodín do chladu. Podávame ako hlavné jedlo.
StoryEditor