StoryEditor

Vyprážané TOFU v zemiakovom cestíčku

03.02.2003, 15:11

500 g TOFU, sójová omáčka, 4 zemiaky, 1 vajce, 1 malá cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, drvená rasca, soľ, majoránka, hladká múka, olej na vyprážanie
TOFU nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, potrieme sójovou omáčkou a necháme aspoň pol hodiny odležať. Medzitým si pripravíme cestíčko ako na zemiakové placky: očistené zemiaky nastrúhame spolu s cibuľou a cesnakom, posolíme, pridáme vajce a múku. Ochutíme majoránkou a rascou. TOFU obalíme v múke a namáčame do cestíčka, ktoré musí byť primerane husté, aby z TOFU nestekalo. Vyprážame v dobre rozpálenom oleji.

menuLevel = 1, menuRoute = svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = svet, homepage = false
02. máj 2024 04:02