StoryEditor

Zeleninové karbonátky s TOFU

03.02.2003, 15:13

400g bieleho TOFU, 75g mrkvy, 75g zeleru, 75 g karfiolu, 75 g kapusty, 75 g kelu (alebo nahradíme mrazenou zeleninovou zmesou), 50g cibule, 2 strúčiky cesnaku, 2 vajcia, 50g ovsených vločiek, 50g strúhanky, vegeta, soľ, drvená rasca, majoránka, štipka mletej sladkej papriky a kari korenia, olej
Očistenú zeleninu pomelieme spolu s TOFU, pridáme vločky, ochutíme. Ak je hmota riedka, zahustíme strúhankou. Sformujeme karbonátky, obalíme ich v strúhanke a vypražíme v horúcom oleji. Môžeme podávať so zeleninovým šalátom.

menuLevel = 1, menuRoute = svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = svet, homepage = false
25. november 2024 11:00