Chceli vyskúšať niečo nové, tak do Bratislavy priniesli zdravé jedlo. Zakladateľ prezradil, kedy prišiel zlom Success story Young
Do Bratislavy priniesli kúsok Talianska. V reštaurácii je plno, aj keď nemajú ideálnu polohu Success story Young
Do Bratislavy priniesli skutočnú exotiku, vypredané mali už v prvý deň pred obedom Success story Young
V Bratislave prišli s jedinečným konceptom a ukázali, že aj príloha môže byť hlavným jedlom Success story Young
Na začiatku robila od rána do noci. Na tortách a koláčoch sa dá dobre zarobiť, prezradila Success story Young
Sú prví na Slovensku a patria medzi najlepších na svete. Nápad si priniesli z metropol ako New York či Londýn Success story Young
Našli dieru na trhu a ponúkajú tradičnú slovenskú špecialitu. Hneď na začiatku mali vypredané Success story Young
Burgre začali robiť v máji. Reštauráciu zaplnili tak, že ľudí nestíhali obsluhovať Success story Young