TASR/Jakub Kotian
StoryEditor

Sedem viet, ktoré od politikov nikdy počuť nebudete

19.03.2018, 14:01
Udalosti dňa z nadhľadu redaktorov.

Ospravedlňujem sa novinárom za hanlivé výroky, žurnalisti sú v skutočnosti jedinou hrádzou proti ešte väčšiemu humpľovaniu tejto krajiny – Robert F., konšpirátor.

Keďže nám ide o stabilitu, nie o vlastné stoličky, vzdávam sa pozície podpredsedu parlamentu i poslaneckého mandátu. – Béla B., charakter.

Rešpektujeme výhrady občanov, Smer sa preto dobrovoľne vzdáva nominanta na post ministra vnútra v prospech opozičného kandidáta. – Peter P., politická marioneta.

Uvedomujem si, že ak chcem vyššiu politickú kultúru, začať musím od seba a svojich koaličných partnerov, nie od opozičných transparentov. – Andrej D., bojovník proti Horalkám.

Ospravedlňujem sa za bezprecedentné odpočúvanie novinárov, za ktoré som bol politicky zodpovedný – Ľubomír G., majiteľ priveľkých uší.

Ak chceme poraziť mafiánsky štát, je dôležité, aby sme neospravedlňovali daňových podvodníkov len preto, že sú na našej strane, alebo spôsobená škoda je nižšia – Andrej K., sympatický daňový optimalizátor.

Dám si záležať, aby všetko čo poviem na tlačovkách bolo overené a nebudem si privlastňovať kauzy, ktoré otvorili novinári – Igor M., obyčajný mesiáš.

Páči sa vám rubrika 7viet? Sledujte nás na Facebooku

menuLevel = 1, menuRoute = naslovnica, menuAlias = naslovnica, menuRouteLevel0 = naslovnica, homepage = true
07. máj 2024 10:01