StoryEditor

Toto sú nezvyčajné pletené doplnky, ktoré si viete vyrobiť sami

16.01.2019, 12:53
Pozrite sa na nezvyčajné pletené doplnky a dekorácie, ktoré dokážete vytvoriť vlastnými rukami len s použitím klbka a ihlíc. A, samozrejme, s trochou fantázie.

Na mnoho spôsobov
Kto povedal, že by veniec nemohol byť aj pletený? Možností je mnoho, stačí si vybrať, či chcete jednoduchú jednofarebnú alebo pásikavú verziu, či si uháčkujete drobné kvietky s lístkami, alebo dáte prednosť geometrickým tvarom navrstveným na seba...

Living4media

​​Ozaj originál
Zunovala sa vám stará stolička, ale je vám ľúto ju vyhodiť, lebo ešte dobre slúži? Nuž, ľahká pomoc. Skúste ju obliecť do farieb a vzorov, ktoré potešia vaše oko aj dušu. S takýmto kúskom nábytku budete určite originálni.

Living4media

Aby im nebola zima
Keď už ste naozaj obštrikovali celú svoju rodinu, možno doprajete aj spoločníkom na vašej záhradke. V takejto zateplenej búdke sa bude každému vtáčikovi ľahko prezimovávať.

Living4media

Opäť zažiari
Staré vyšedivené tienidlo lampy získa ľahko originálny vzhľad, ak mu upletiete nový sveter.

Living4media

Nepáli
Niektoré výtvory šikovných rúk a dokážu naozaj prekvapiť a rozveseliť. Tak ako štrikované svetríky pre hrnčeky. A ešte sú aj praktické. Nielenže vám čaj či káva tak rýchlo nevychladnú, ale sa určite tak ľahko nepopálite na horúcej šálke.

Dreamstime

Vianoce aj vonku
Vonkajšie vianočné dekorácie nemusia byť zložitou záležitosťou. Stačí sklenená nádoba, do ktorej sa vložia sviečky, a je to. A keď ju ešte ozdobíte takouto štrikovanou mašľou, jedinečná okrasa záhrady je na svete.

Living4media

S osobitným štýlom
Takýto zaujímavý obal premení aj ten najobyčajnejší darček na unikátnu štýlovú vecičku. A pritom stačí pár kúskov starej pleteniny, kúsok fantázie a šikovné ruky.

Dreamstime

Tip do každého interiéru
Vzhľad starej taburetky ľahko zmeníte novým poťahom, ktorý si kreatívne duše vedia vyrobiť aj samy. Nielenže sa vám na nej bude sedieť ako na obláčiku, ale môže poslúžiť aj ako štýlový odkladací stolík. Farby si môžete prispôsobiť svojmu interiéru.

Living4media

Druhý život ponožkám
Ak sa vám nechce štrikovať, pekný a zaujímavý stojan na ceruzky si ľahko vykúzlite z nepoužívanej pletenej ponožky.

Dreamstime

​​Ozdoby ako lusk
Bojíte sa sklenených ozdôb, ale nechcete ako alternatívu používať plastové vianočné gule? Ľahká pomoc. Zrecyklujte staré úplety a vyrobte si jedinečné nadčasové ozdoby s nórskym vzorom, ktorý snáď nikdy nevyjde z módy.

Dreamstime

Čo so zvyškami vlny?
Pri troche trpezlivosti z nich dokážete vykúzliť takúto štýlovú svetelnú reťaz, ktorá sa razom môže stať ozdobou každého interiéru. A je jedno, kde ju zavesíte.

Dreamstime

menuLevel = 1, menuRoute = carovne-slovensko, menuAlias = carovne-slovensko, menuRouteLevel0 = carovne-slovensko, homepage = false
24. apríl 2024 05:02