StoryEditor

Udalosti 2. 10. 2006

02.10.2006, 00:00

Plyn pre domácnosti zdražie
Za plyn na varenie zaplatíme od novembra o 4,26 percenta viac, čo je plus desať korún mesačne. Za ohrev teplej vody si priplatíme asi stovku a za kúrenie plynom o 300 korún viac. Účty stúpnu aj živnostníkom a malým firmám.
STRANA 3, Plyn na varenie...

Slovensko
Tender ohrozuje víza
Čakanie na dodávateľa europasov pokračuje. Biometrické údaje v pasoch sú pritom podmienkou na zrušenie víz zo strany USA.
STRANA 2

Ekonomika
Bionafta je lacnejšia
Čerpacie stanice začínajú v týchto dňoch predávať bionaftu, ktorá vyjde motoristov o 60 halierov lacnejšie ako klasická.
STRANA 4

Svet
Boj o azylantov
Rakúšania včera rozhodovali o novom rozdelení moci. Favorizovaní ľudovci chcú sprísniť podmienky pre prisťahovalcov.
STRANA 7

Čierny deň pre Brazíliu
Najväčšiu leteckú katastrofu v dejinách tejto krajiny zrejme nikto neprežil. Pátranie po 155 osobách v amazonskom pralese však pokračuje.
STRANA 7

Podniky a trhy
Nový typ vzdelávania
Na Slovensku zrejme vznikne nový model verejno-súkromného vzdelávania, ktorý by uspokojil potreby investorov a podnikateľov.
STRANA 14

Chybné batérie v laptopoch
Japonskej spoločnosti Sony sa nedarí -- po tom, ako pre chybnú batériu vyhorel ďalší notebook, ich z počítačov najnovšie sťahuje IBM, Lenovo, Toshiba a Fujitsu.
STRANA 15

Finančné noviny
Exodus burzových titulov
V predchádzajúcich dvoch rokoch sa na bratislavskej burze prestalo obchodovať so 160 emisiami za vyše 30 miliárd korún. Trend pokračuje aj tento rok.
STRANA 16

menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
19. apríl 2024 18:07