StoryEditor

Andrea Vadkerti sa vracia na televíznu obrazovku

07.09.2007, 08:25
Autor:
SITASITA
Moderátorka Andrea Vadkerti sa vracia po dvaapolročnej materskej dovolenke na televízne obrazovky. V Slovenskej televízii bude spolu s tromi kolegyňami moderovať lifestylový magazín Ľudia na jednotku. V moderátorskom kresle sa bude striedať s Ivetou Malachovskou, Evou Pribylincovou a nastávajúcou mamičkou Kvetkou Horváthovou.
Vadkerti si odbehne od dvoch malých detí na živé nakrúcanie raz do týždňa. Na svoje povinnosti ich už stihla pripraviť. "Detičky som postupne navykala na to, že budem častejšie preč, ale popri nich sa snažím doma aj pracovať, lebo inak mám pocit, že by ma tá materská položila na kolená," povedala pre agentúru SITA. Popri materských starostiach si udržiavala živé myslenie tým, že robila námety, chodievala na stretnutia a príležitostne moderovala. "Udržiavala som sa za tepla, ale teraz to už bude ozajstná moderátorská práca. Raz do týždňa naživo to zvládneme obojstranne - aj deti aj ja," dodala. Do práce sa chystá s obrovským nadšením a cíti sa na ňu vyzretejšia. "Je to lifestylový magazín prednostne určený pre ženy a teraz už zodpovedne môžem vyhlásiť, že po tých dvoch pôrodoch, pri tom, ako vychovávam deti a starám sa o ne, si myslím, že už mám právo rozprávať do tém materstva a ženskosti," prezradila.

 

Dlhoročná moderátorka chce do relácie Ľudia na jednotku priniesť nový pohľad na veci. "Zistenie, že svet nie je čierno-biely, že treba byť trochu tolerantnejší a myslím si, že som nastavená viac počúvať ľudí, lebo mám bohatšiu životnú skúsenosť," uviedla. Vďaka materstvu sa z nej vraj stala uvoľnenejšia a veselšia žena, čo si všimli aj jej príbuzní a známi. Energiu smeruje okrem práce aj do rodiny. "Materská mi nesmierne prospela," dodala. V poobednom magazíne bude rozoberať témy ako povinnosť voziť deti v autosedačkách, výchovu detí, manželstvá a rozvody. Podľa Vadkerti pôjde o veci na zamyslenie, ktoré bude dopĺňať veselší servis na aktuálne témy. "Bude to skvelá mozaika určená na lepší životný pocit, aby sme trošička tých Slovákov na jeseň povzbudili, nech nie sú pochmúrni, ale pozitívne mysliaci," povedala.

menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
28. apríl 2024 06:37