StoryEditor

Svoju trošku inú reality show má už aj ČT a ČRo

07.11.2005, 14:40
Autor:
TASRTASR
Česká televízia aj Český rozhlas už majú svoju reality show. Klietku nepretržite sleduje 16 kamier a viacero mikrofónov. O divácku priazeň sa úchádzajú samec Richard a jeho dve partnerky Shinda a Kijivu. Hlavnou cenou je 12 melónov.

Dve české komerčné televízne stanice, ktoré od konca leta vysielajú reality show, dnes dostali vážnu konkurenciu. V projekte trochu inej reality show Odhalenie figurujú verejnoprávne médiá Česká televízia aj Český rozhlas. O zábavu sa majú starať štyria účinkujúci stáli obyvatelia pavilónu goríl pražskej zoo: samec Richard, jeho dve partnerky Shinda a Kijivu a nesúťažné mláďa Moja.
Rodinku nepretržite sleduje 16 kamier a viacero mikrofónov. Zábery on-line je možné sledovať na internetovej stránke www.rozhlas.cz stanice Český rozhlas Leonardo. Zostrihy a súhrny uvidia diváci na ČT24 a v Dobrom ráne Českej televízie.
V narážke na hlavné ceny komerčných reality show, kde súťažiaci bojujú vo vilách o desať a jedenásť miliónov Kč, je hlavnou cenou reality show Odhalenie 12 melounov, teda 12 melónov pre jedného z troch dospelých jedincov. Výťažok z sms-hlasovania chcú autori projektu venovať ochrane goríl vo voľnej prírode v Afrike.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/dane-a-odvody-2007, menuAlias = dane-a-odvody-2007, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
07. máj 2024 20:51