StoryEditor

Spoločnosť Autoreklama dnes zatvorila niekoľko pobočiek

25.05.2007, 08:20
Autor:
TASRTASR

Niektoré pobočky spoločnosti Autoreklama, s.r.o., ostali dnes popoludní zatvorené. Ako informovala TV Markíza vo svojej hlavnej spravodajskej relácii, ich zamestnanci sa pravdepodobne zľakli klientov, ktorí sa na internete vyhrážali, že v pobočkách budú žiadať späť peniaze, ktoré firme pri podpise zmluvy zaplatili.
Po jednorazovom zaplatení sumy 25 000 Sk dostali zákazníci od firmy reklamné nálepky na auto, za čo im po splnení podmienok má byť vyplácaná pravidelná mesačná odmena vo výške 7 000 Sk.
Zatvorená dnes ostala bratislavská centrála firmy ako aj pobočka Autoreklamy v Nitre. Pobočky v Poprade a Košiciach však ostali otvorené. Na internete avizovaný útok klientov, ktorý zrejme podnietilo niekoľkodňové meškanie platieb za uplynulý mesiac, sa však nakoniec ani tam nekonal.
Stanovisko Autoreklamy k dnešnej situácii sa TV Markíza získať nepodarilo, hovorca firmy však v stredu uviedol, že platby meškajú kvôli dovolenke riaditeľa.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/ekonomika-a-firmy, menuAlias = ekonomika-a-firmy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
28. apríl 2024 12:39