StoryEditor

Slota: Tomanová by mala zaujať verbálne stanovisko k autu

19.05.2007, 13:30
Autor:
TASRTASR
Ministerka práce, sociálnych vecí a rodiny Viera Tomanová by mala zaujať verbálne stanovisko k svojmu konaniu v súvislosti s využitím jej vládneho vozidla na zahraničnej ceste v Portugalsku. Uviedol to v dnešných Sobotných dialógoch Slovenského rozhlasu predseda SNS Ján Slota.

Tomanová totiž na svoju služobnú cestu do Lisabonu poslala auto s vodičom zo Slovenska. Podľa jej slov sa na poslednú chvíľu dozvedela, že slovenská ambasáda jej prepravu nezabezpečí. Veľvyslanectvo v Portugalsku však tvrdí, že ministerke ponúkli diplomatické vozidlo.

"Ja si myslím, že pani ministerka v tomto smere pochybila," povedal Slota. Ďalej uviedol, že približne stotisícová škoda, ktorú svojím konaním ministerka spôsobila, nie je nič hrôzostrašné.

Podľa predsedu KDH Pavla Hrušovského je to do "istej miery prejav arogancie". Nie je to však až taká škoda oproti tomu, aké vznikajú rozhodnutiami tejto vlády. "Škody, ktoré vznikajú neriešením problémov napríklad v zdravotníctve považujem za ďaleko väčšie ako tie, ktoré spôsobila pani ministerka," dodal Hrušovský.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/ekonomika-a-firmy, menuAlias = ekonomika-a-firmy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
20. apríl 2024 02:08