StoryEditor

Prevádzkovateľ Azet.sk zmenil obchodné meno

20.12.2007, 15:21
Autor:
TASRTASR
Prevádzkovateľ internetového portálu www.azet.sk akciová spoločnosť eTechnologies zmenila po desiatich rokoch obchodné meno na Azet.sk, a. s.

Rozhodnutie akcionárov vychádzalo podľa generálneho riaditeľa a. s. Azet.sk Milana Dubca zo smerovania spoločnosti. "Pri komunikácii sme vždy prezentovali dve značky, eTechnologies a portál www.azet.sk. Verím, že naši obchodní partneri a médiá to budú brať ako ústretový krok pri komunikácii s nimi. Od tejto chvíle prakticky komunikujú už iba s Azetom," spresnil Dubec.


V pracovných dňoch služby portálu využije vyše 500 000 reálnych návštevníkov (podľa AIMmonitor), mesačne viac ako 1,1 milióna, pričom Azet.sk využije každý mesiac až 40 % internetových používateľov. Prevádzkovateľom portálu je firma Azet.sk, a. s., Žilina, ktorá má vlastný vývoj a realizáciu produktov, marketing a predaj. Na jeho tvorbe a rozvoji pracuje v súčasnosti 80 zamestnancov.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/ekonomika-a-firmy, menuAlias = ekonomika-a-firmy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
25. apríl 2024 06:39