StoryEditor

Predaj klimatizácií cez internet sa medziročne strojnásobil

23.07.2007, 16:32
Autor:
TASRTASR

Klimatizácie zaznamenali medziročne takmer trojnásobný nárast predaja cez internet. Nárast dopytu spôsobili podľa spoločnosti Internet Mall Slovakia, s. r. o., ktorá prevádzkuje internetovú nákupnú galériu, nielen horúčavy, ale tiež pokles cien.
Najpredávanejším sortimentom sa stali digitálne fotoaparáty a videokamery. Medziročný nárast dosiahol 30 %. Sezónny nápor podľa spoločnosti zažíva i nedávno otvorený obchod so záhradnou technikou a hobby potrebami. "Počas prvých dvoch mesiacov sa stal našim najrýchlejšie rastúcim internetovým obchodom v histórii," konštatoval riaditeľ spoločnosti Ladislav Csukás.
Spoločnosť za 1. polrok 2007 dosiahla tržby takmer 80 miliónov Sk s DPH, čo predstavuje medziročný nárast obratu o vyše 115 %. Počet zákazníkov sa medziročne približne strojnásobil.
Expertná internetová nákupná galéria MALL.sk, ktorá je prevádzkovaná spoločnosťou Internet Mall Slovakia, združuje pod jednou strechou 10 špecializovaných obchodov, ponúkajúcich zákazníkom i odborné poradenstvo a široký repertoár doplnkových služieb. Spoločnosť na Slovensku prevádzkuje dve kamenné pobočky, v zahraničí pôsobí v Českej republike, Maďarsku a Poľsku.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/ekonomika-a-firmy, menuAlias = ekonomika-a-firmy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
27. apríl 2024 07:38