StoryEditor

Investovať sa dá bezpečne a bez obmedzenia

16.01.2008, 23:00
Autor:
inzerciainzercia
Zvažujete možnosť podieľať sa na výnosoch z atraktívnych segmentov finančného trhu a pritom neniesť riziko straty v prípade poklesu trhov? Ak áno, jednou z možností je TAM -- CPPI Zaistený fond IV., dostupný v období od 1. - 31. januára 2008 za zvýhodnených podmienok.
(inzercia)

TAM – CPPI Zaistený fond IV. je otvorený podielový fond v správe Tatra Asset Managementu, dlhodobého lídra na slovenskom trhu v objeme spravovaných aktív v podielových fondoch a riadených portfóliách. Cieľom jeho investičnej stratégie je dosiahnuť atraktívne výnosy podieľaním sa na raste akciových trhov počas opakujúcich sa dvojročných referenčných období a súčasne chrániť investora pred finančnými poklesmi na trhu a zabezpečiť mu zachovanie 100 percent hodnoty čistej investície aj v prípade nepriaznivého vývoja na finančnom trhu. Na rozdiel od väčšiny ponúkaných zaistených fondov na slovenskom trhu neobmedzuje maximálne dosiahnuteľný výnos.

Portfólio tohto podielového fondu tvoria rastové aktíva (akciové investície zamerané na región Severnej Ameriky, západnej a strednej Európy a Pacifik) a aktíva s pevným výnosom (štátne dlhopisy a peňažný trh). Fond je aktívne riadený, teda investičná stratégia spočíva v priebežnej zmene percentuálneho zastúpenia rastových aktív v portfóliu podielového fondu vzhľadom na vývoj na trhu. Znamená to, že keď hodnota rastových aktív rastie, zvyšuje sa ich zastúpenie v podielovom fonde a naopak, ak hodnota rastových aktív klesá, znižuje sa ich zastúpenie v podielovom fonde a zvyšuje sa podiel aktív s pevným výnosom.

Investovať do TAM – CPPI Zaisteného fondu IV. možno v každej pobočke Tatra banky alebo cez Internet banking. Záujemcovia, ktorí uprednostňujú osobný kontakt a radi by sa o procese investovania dozvedeli viac, sú vítaní v novom Centre investovaniaTB v Auparku.

Viac informácií na www.tatrabanka.sk

Upozornenie: S investíciou do podielového fondu je spojené aj riziko, a doterajší výnos nie je zárukou budúcich výnosov. Štatút, predajný prospekt a zjednodušený predajný prospekt podielového fondu, upravujúce aj zaistenie, sú k dispozícii aj v pobočkách Tatra banky, a. s. Oficiálny skrátený názov podielového fondu je: TAM – CPPI Zaistený fond IV. o.p.f. Peňažné prostriedky sú investované aj do podielových listov peňažných, dlhopisových, akciových a iných otvorených podielových fondov. Podielový fond vytvorila a spravuje Tatra Asset Management, správ. spol., a. s., so sídlom na Hodžovom nám. 3, 811 06 Bratislava.


-->

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/inzercia, menuAlias = inzercia, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
19. apríl 2024 15:01