StoryEditor

Jednoduchšie zálohovanie

19.03.2007, 23:00

Aj pre malé a stredné podniky je spoľahlivý a cenovo dostupný zálohovací systém nevyhnutnosťou. Správne zvolený produkt výrazne zjednodušuje ochranu údajov a ich obnovu po havárii. Nový zálohovací systém HP StorageWorks D2D Backup System bol osobitne navrhnutý na zabezpečenie obchodnej kontinuity a IT potrieb malých a stredných podnikov (MSP). Zariadenie je jednoduché na správu, pričom automatizuje a centralizuje zálohovanie údajov až zo štyroch serverov, poskytujúc im spoľahlivú ochranu.
Záložný systém HP D2D sa integruje do jestvujúcich sieťových IT prostredí a možno ho konfigurovať a spravovať v rámci troch intuitívnych krokov. Denné zálohy sú plne automatizované, znižujú riziko ľudskej chyby a hardvérových problémov. Obnova stratených alebo poškodených súborov sa zjednodušila, pretože záložné údaje sa uchovávajú on-line a obnoviť sa dajú v priebehu niekoľkých minút.
Systém je v porovnaní s cenníkovými cenami konkurenčných zariadení o 50 % lacnejší. Podľa spoločnosti IDC viac ako jedna polovica malých a stredných podnikov považuje za svoj najväčší problém v oblasti riadenia ukladania údajov potrebu zlepšiť dostupnosť a obnovu údajov. Navyše, ochrana údajov a obnova systémov po havárii sú hlavnými dôvodmi, prečo MSP plánujú v najbližších 12 mesiacoch vynaložiť ďalšie prostriedky na zvýšenie svojej úložnej kapacity. (1)
"Vzhľadom na naše obmedzené IT zdroje, jednoduchosť a spoľahlivosť sú na zachovávanie chodu infraštruktúry školy Compass prvoradé," povedal Sal Simili, administrátor systémov Compass Public Charter School, Idaho. "Záložný systém HP D2D nám umožňuje jednoducho zálohovať administratívne údaje a študentské práce zo všetkých troch serverov, a to simultánne každý deň. Vytváranie inkrementálnych záloh pritom prebieha cez gigabitovú ethernetovú sieť neuveriteľne rýchlo."

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/new-wave, menuAlias = new-wave, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
05. máj 2024 10:34