StoryEditor

Letné úlety. Mám rád hory a prírodu

07.08.2007, 00:00

Čo vám počas tohto leta za žiadnu cenu nesmie ujsť?
-- Vzhľadom na trend globálneho otepľovania, ktorý sa prejavuje aj našich zemepisných šírkach -- chladiace médium z klimatizačnej jednotky. Samozrejme, k letu neodmysliteľne patrí aj oddych, takže si nenechám ujsť dovolenku so svojou rodinou.
Keď na začiatku dovolenky zistíte, že vo vašom hoteli je ubytovaný aj slovenský premiér, aká bude vaša reakcia?
-- Spýtajte sa ma po prvom víkende strávenom v spoločnom hoteli (ak sa to podarí). Zastávam názor, že každý z nás má právo na svoje súkromie a premiér nie je výnimkou, takže by som jeho súkromie plne rešpektoval. V každom prípade pán premiér mi je sympatický.
Kam by ste boli ochotný a schopný vydať sa sám stopom?
-- Keďže som spoločensky založený, nerád cestujem sám a pri cestovaní vyhľadávam spoločnosť svojich blízkych. Stopovanie nepovažujem za najpohodlnejšiu formu cestovania. Naposledy som stopoval v čase mojej ranej mladosti.
Keby vám na dovolenke ukradli peniaze a kreditky, ste typ, ktorý sa okamžite vráti domov, alebo nájdete alternatívu a rekreujete sa ďalej?
-- Keby alternatíva mala 5 hviezdičiek a peknú pláž, rád by som v dovolenke pokračoval.
Ako dlho vydržíte bez práce?
-- Stav bez práce znášam pomerne dobre, aj keď istá miera stresu je návyková. Avšak práca na vysokej manažérskej pozícii si vyžaduje udržiavanie neustáleho prehľadu o dianí vo firme aj počas dovolenky.
Ak vám ponúknem letenku na hociktoré miesto na svete, ktoré by ste si vybral a prečo?
-- Na Aljašku, keďže mám rád hory a prírodu.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/new-wave, menuAlias = new-wave, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
27. apríl 2024 03:22