StoryEditor

Košický Ness vedie Jantošovič

25.02.2007, 23:00

Spoločnosť Ness Technologies vymenovala za výkonného riaditeľa svojho vývojového centra v Košiciach Jozefa Jantošoviča. Jeho hlavnou úlohou bude rozvoj centra, budovanie vývojových pracovísk a vyhľadávanie nových obchodných príležitostí. Informovalo o tom vedenie spoločnosti Ness, ktorá je globálnym lídrom v poskytovaní IT služieb a riešení.
Jantošovič (36) ukončil v roku 1994 štúdium výpočtovej techniky a informatiky na Technickej univerzite v Košiciach. Potom pôsobil v spoločnosti Novitech a od roku 1997 pracoval v spoločnosti DELTA, E. S. Košice. Tá sa neskôr stala súčasťou Ness Technologies a v jej košickom centre pracuje od januára minulého roku.
Kariéru IT špecialistu začínal ako programátor analytik. Neskôr sa stal vedúcim pracovného tímu zodpovedného za vývoj a implementáciu modulov v energetickom priemysle. Následne pôsobil päť rokov ako vedúci oddelenia v košickej pobočke firmy. V Ness Development Center Košice, ktoré vedie od januára, začal pracovať ako delivery manažér. Žije v Košiciach, je ženatý a má jedno dieťa.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
26. apríl 2024 06:39