StoryEditor

Manažéri v pohybe

04.06.2007, 00:00
Autor:
SITASITA

* Novým členom Predstavenstva Slovenskej sporiteľne zodpovedným za riadenie rizík sa od polovice tohto roka stane Frank-Michael Beitz.
Rozšírenie predstavenstva banky súvisí podľa generálnej riaditeľky sporiteľne Reginy Ovesny-Straka najmä s dvojnásobným nárastom objemu úverov v banke za uplynulé dva roky. Sporiteľňa chce v nastúpenom trende pokračovať, čo si podľa nej vyžaduje zvýšenú pozornosť pri riadení rizík. "Naším zámerom je tiež nadviazať na doterajší proces prípravy banky na nové predpisy o kapitálovej primeranosti Bazilej II," uviedla Regina Ovesny-Straka.
Frank-Michael Beitz sa dlhodobo venuje problematike analýz a riadenia úverových rizík. Vyštudoval ekonómiu na univerzitách v Münsteri a vo Viedni. V skupine Erste Bank pôsobí od roku 1984, v Českej sporiteľni zastával od roku 2000 pozíciu riaditeľa úseku riadenia úverových rizík a bol členom senior manažmentu banky.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
02. máj 2024 10:11