StoryEditor

Metódy zvyšovania výkonnosti

07.04.2003, 00:00

Spoločnosť IDS Scheer Slovakia, ktorá patri do medzinárodnej softvérovej a poradenskej spoločnosti IDS Scheer, dosiahla v obchodnom roku 2002 obrat 98,3 mil. Sk, čo je oproti predchádzajúcemu roku nárast o 23 %. Hospodársky výsledok sa pohyboval na úrovni 18,4 mil. Sk.
Spoločnosť zaznamenala značný rast záujmu slovenských firiem o softvérové nástroje na modelovanie podnikových procesov z rodiny nástrojov ARIS. V roku 2002 predala 58 licencií, čo je v porovnaní s predchádzajúcim obchodným rokom nárast o 60 %. Svedčí to o vzrastajúcom záujme slovenských manažérov o túto modernú metódu zvyšovania výkonnosti firiem. Zákazníci pritom využívajú nielen nástroje ARIS , ale aj poradenské služby za účelom analýzy procesov a ich porovnávania s procesmi vo firmách v štátoch západnej Európy. Takéto porovnávanie nadobúda na význame najmä v súvislosti s pripravovaným vstupom Slovenska do EÚ.
Medzi najvýznamnejších zákazníkov IDS Scheer Slovakia v oblasti predaja nástroja ARIS patria Železnice SR, Slovnaft, Slovakofarma, Slovenský plynárenský priemysel a Chemosvit. Spoločnosť realizovala rôzne typy projektov, napríklad pre ZSE Bratislava, Transpetrol, Volkswagen Slovakia, Slovakofarmu, Závod SNP a DURA Automotive.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
03. máj 2024 03:46