StoryEditor

BMW za polovičnú cenu

06.09.2006, 00:00

Zaujímavý spôsob podnikania si zvolila spoločnosť Auto Motiv, ktorú na Slovensku založila pred rokom slovinská spoločnosť z Ľubľany. Venuje sa totiž predaju výlučne jazdených áut značky BMW, ktoré dodáva priamo výrobca z Nemecka. Táto spoločnosť patrí do skupiny nadnárodných, ktoré zabezpečujú predaj a servis automobilov BMW v Česku, Slovinsku, na Slovensku a Ukrajine. Ročne ide o štyritisíc vozidiel, ktoré boli vyrobené pred rokom. V Nemecku je takáto ponuka veľmi vyhľadávaná -- najmä vzhľadom na zaručený pôvod, málo najazdených kilometrov a cenu, ktorá je v porovnaní s novým autom o 30 až 50 percent nižšia.
"Slovenský trh s jazdenými vozidlami má veľký potenciál. Vstúpili sme naň so zámerom byť lídrom v oblasti ponuky jazdených BMW a ponúkať okrem toho aj všetky štandardné služby, ktoré klient od tejto značky očakáva. To znamená vysokú starostlivosť pri kúpe vozidla, servisné služby certifikované BMW a špeciálne ponuky a podujatia pre klientov, akým bol napríklad Driver Training či zvýhodnené servisné balíky," uviedol Rastislav Frešo, výkonný riaditeľ spoločnosti Auto Motiv.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/servisne-prilohy, menuAlias = servisne-prilohy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
07. máj 2024 23:32