StoryEditor

Z malých klubov na štadióny

29.11.2006, 23:00

V pätnástich rokoch sa stal čelnom chlapčenskej skupiny Take That, v ktorej prepadol alkoholu a drogám. Po odchode z kapely sa rozhodol vydať na sólovú dráhu. Jeho kariéra spočiatku nevyzerala sľubne, lenže potom nastal zlom. Prišiel hit Angels. Začalo sa o ňom hovoriť ako o novom kráľovi popu. Robbie Williams.
V predvianočnom čase sa do našich obchodov dostáva Williamsove najnovšie dvojdiskové DVD And Through It All. Už názov hovorí, že spevák sumarizuje. DVD zachytáva jeho kariéru od počiatku až po turné k predposlednému albumu Intensive Care. DVD vás postupne prevedie všetkými hitmi anglického speváka. Tie najväčšie z nich, ako napríklad Angels alebo Feell, dokonca uvidíte vo viacerých verziách. Špeciálnym bonusom na druhom disku sú Robbieho televízne vystúpenia. Tie zahŕňajú napríklad mimoriadne dynamické vystúpenie s Tomom Jonesom. Menu celého DVD je veľmi prehľadné a stratiť sa v ňom je takmer nemožné. Skladby sa dajú rozdeliť napríklad podľa albumov alebo koncertného playlistu. Zaujímavá je aj možnosť info, ktorá prezradí viac o danom koncerte. Samotný výber vystúpení je trocha diskutabilný. Až priveľká pozornosť je venovaná spevákovým začiatkom. To môže byť pre niektorých fanúšikov plusom, ale pokiaľ čakáte šou, akú predvádza Williams v súčasnosti, budete sklamaný. Je však sympatické vidieť dnes super úspešného speváka v malom klube na pódiu bez veľkoplošných obrazoviek, alebo efektov. Hoci aj tých sa dočkáte. Vystúpenie v írskom Slane Castle alebo anglickom Leeds zastupuje megalomanskú časť vystúpení skutočne brilantne.
And Through It All má čo ponúknuť Robbieho zanieteným fanúšikom, ale aj tým príležitostným, ktorí poznajú iba jeho hity. Nečakajte však, že na ňom nájdete pesničky z najnovšieho Williamsovho albumu Rudebox. DVD mapuje kariéru anglického speváka iba po rok 2006, čo je trochu škoda.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/servisne-prilohy, menuAlias = servisne-prilohy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
24. apríl 2024 18:41