StoryEditor

Aktuálne výzvy -- eurofondy

14.09.2005, 00:00
Informácie o aktuálnych výzvach na podávanie projektov v rámci eurofondov.

Ľudské zdroje
-- Ministerstvo práce vyhlásilo 1. júla výzvu na predkladanie projektov pre Jednotný programový dokument NUTS II Bratislava Cieľ 3 v rámci opatrenia 1.1. Zvýšenie zamestnateľnosti znevýhodnených skupín na trhu práce a skupín ohrozených sociálnym vylúčením. Projekty možno predložiť do 19. septembra.
-- Ministerstvo práce vyhlásilo 1. júla výzvu na predkladanie projektov pre Jednotný programový dokument NUTS II Bratislava Cieľ 3 v rámci opatrenia 2.1. Stimulovanie a skvalitňovanie vzdelávania pre potreby zamestnávateľov a podnikateľského sektora. Uzávierka na predkladanie projektových návrhov je 20. septembra.
-- Ministerstvo práce vyhlásilo 5. augusta výzvu na predkladanie projektov pre Sektorový operačný program Ľudské zdroje v rámci opatrenia č. 1.3. Rozvoj vzdelávania a prípravy uchádzačov o zamestnanie s cieľom zlepšiť ich možnosti na trhu práce. Termín predkladania projektov je 14. október.
-- Ministerstvo práce vyhlásilo 5. augusta výzvu na predkladanie projektov pre Sektorový operačný program Ľudské zdroje v rámci opatrenia č. 2.2. Odstránenie prekážok rovnosti mužov a žien na trhu práce s dôrazom na zladenie pracovného a rodinného života. Uzávierka projektov je 12. október.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/servisne-prilohy, menuAlias = servisne-prilohy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
03. máj 2024 11:22