StoryEditor

Anketa: Ako sa vám páči divadelná verzia agenta Krowiaka?

23.04.2007, 00:00

Ako sa vám páči divadelná verzia agenta Krowiaka?
S touto otázkou sme oslovili niekoľkých jeho pôvodných stvoriteľov.

Martin Ciel,
filmový teoretik
- Nepáči sa mi výklad a interpretácia tej našej postavy, pretože je akási príliš nerozhodná, ale to je jediná moja výhrada k tomuto podľa mňa výbornému a zábavnému predstaveniu, s dobrými kostýmami, dobrou muzikou a dobrými hercami.

Jozef Danglár,
ilustrátor
- Bolo to perfektné predstavenie. Šlapalo to. Aj Greksa ako Minsky presvedčil, že je dobrý, Mišovi Kaščákovi to vyšlo skvele. Problém je len ten, že Karol Vosátko urobil z nášho hrdinu tak trochu šaša, "trtka", ktorý akoby ničomu nerozumel a v ničom sa nevedel orientovať. Ale inak sa mi to naozaj páčilo.

Dušan Taragel,
spisovateľ
- Hudba sa mi páčila, kostýmy sa mi páčili, herecké obsadenie sa mi páčilo, len sa mi nepáčilo, ako bol poňatý Krowiak. Ono sa to volá Agent Krowiak zasahuje, no on tam vlastne len tak "pričmŕdal", bol takou vtipnou postavičkou. Navyše, skoro nikoho nezavraždil. Nebol hýbateľom deja ako akčný agent, ktorý v pravý čas zasiahne a zmení dej, skôr sa len tak viezol a pozeral, čo sa okolo neho dejú za hrôzy.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/servisne-prilohy, menuAlias = servisne-prilohy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
05. máj 2024 11:49