StoryEditor

Prehliadka motorových vozidiel pri Dunaji

17.03.2003, 23:00

Príjemným prekvapením pre vystavovateľov i návštevníkov 13. ročníka medzinárodného autosalónu v Bratislave by malo byť rozšírenie výstavného priestoru novej haly B o 3 500 m2 výstavnej plochy a dobudovanie infraštruktúry tejto haly. Prekvapením možno budú i nové sekcie: Auto-hifi, LPG a Caravan. Samozrejme, nebudú chýbať ukážky crash testov, vyhlásenie súťaže Autosalónu, ankety Motocykel roka a vyše 50 noviniek z oblasti osobných, úžitkových automobilov a motocyklov.
Určite nebudú chýbať značky Mercedes, Chrysler, Jeep, Smart, VW, Audi, Porsche, Bentley, Lamborghini, BMW, Mini, Land Rover, Peugeot, Citroën, Volvo, Škoda, SEAT, FIAT, Alfa Romeo, Jaguár, Nissan, Ford, SAAB, Suzuki, Huyndai, Toyota, Honda, Mazda, Lada. Z motocyklov sa môžu návštevníci tešiť na značky Honda, Suzuki, Yamaha, Husqvarna, Cagiva, TM, KTM, Jawa, a taktiež na skútre Manet, Hero Puch či Siamoto.
Rovnako bude vystavená široká ponuka firiem s autopríslušenstvom, so servisnou a s garážovou technikou i so službami pre motoristov.
Medzi novinkami nájdete, napríklad, Mercedes E combi a CL kabriolet, Peugeot Partner, Citroën C3 Pluriel, Citroën Berlingo, Toyota Avensis, BMW Z4, VW Touareg z Bratislavy, Porsche Cayenne, Audi A8, SEAT Cordoba, Volvo XC90, Ford Fiesta, Nissan Micra, Mazda2 a ďalšie. Medzi motocyklami bude po veľkom úspechu vlani opäť v stánku Hondy simulátor, konkrétne motocykel Honda RC211V majstra sveta Valentina Rossiho, ako aj novinka CBR 600RR.
Autosalón 2003 vo Výstavnom a kongresovom centre Incheba bude v dňoch 18. -- 23. marca 2003, avšak 18. marec je -- ako je to zvykom na každom významnom autosalóne -- novinárskym dňom a vstup bude len na pozvánky. Pre širokú verejnosť sa brány výstaviska otvoria 19. - 23. marca 2003 denne od 9. do 18.30 hod. Cena vstupeniek je 80 Sk, zľavnený lístok je za 40 a rodinný po 170 Sk.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/servisne-prilohy, menuAlias = servisne-prilohy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
06. október 2024 10:11