StoryEditor

Čarnogurský mal byť na zozname objednaných vrážd

07.06.2005, 11:07
Autor:
TASRTASR
Polícia Tobiáša L. zatkla v súvislosti s pripravovanou vraždou banskobystrickej advokátky Gabriely M. a podnikateľa Branislava P. Čarnogurský potvrdil, že tieto informácie sa dozvedel počas svojho študijného pobytu v Rusku.

Bývalý premiér a exminister spravodlivosti Ján Čarnogurský mal byť medzi obeťami, ktorých fyzickú likvidáciu si objednal zadržaný Tobiáš L. Informoval o tom dnes denník Nový Čas. Polícia Tobiáša L. zatkla v súvislosti s pripravovanou vraždou banskobystrickej advokátky Gabriely M. a podnikateľa Branislava P.
Čarnogurský denníku potvrdil, že tieto informácie sa dozvedel počas svojho študijného pobytu v Rusku. Je právnym zástupcom spoločnosti Prominent Holding, ktorej predsedom predstavenstva je práve podnikateľ Branislav P. Jeho únos polícia nafingovala kvôli zadržaniu objednávateľa vrážd.
Na "zozname smrti" podľa Nového Času figuruje aj sudkyňa Obchodného úseku v Banskej Bystrici Miriam S., ktorá rozhodovala v prípade právneho sporu voči spoločnosti Rašelina Quido, a.s., dnes Peat Group. Členom jej dozornej rady je práve objednávateľ vraždy. Rozhodnutie o platnosti zmenky v hodnote viac ako 126 miliónov korún voči Rašeline Quido znamenalo konkurz firmy Tobiáša L. Správcom konkurznej podstaty sa stala advokátka Gabriela M., ktorej vraždu polícia fingovala.
Na zozname osôb, ktoré mali byť zlikvidované, poli podľa denníka aj podnikatelia Martin L. a Michal H., ktorí sú dnes vo vedení Slovglasu Poltár.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
04. máj 2024 21:13