StoryEditor

Bugár bude v marci opäť kandidovať na post šéfa SMK

11.02.2007, 17:47
Autor:
TASRTASR

Béla Bugár sa chystá na marcovom sneme SMK opätovne kandidovať na post predsedu strany. Vyhlásil to dnes v diskusnej relácií TV Markíza Na telo. Jeho programom na ďalšie štyri roky by mala byť stabilizácia strany, reorganizácia straníckych štruktúr a priblíženie SMK verejnosti.
Bugár predpokladá, že jeho prípadný nástupca bude pochádzať z vedenia strany. "V predsedníctve sú moji nástupcovia, ale možno potrebujú ešte pár rokov," povedal predseda SMK. On sám má už podľa vlastných slov vybraného svojho prípadného nástupcu. "Už takého človeka vidím, ale musím ešte presvedčiť ostatných, aby v ňom videli môjho nástupcu," vyhlásil.
Predpokladá, že počas marcových straníckych volieb bude tak ako v minulosti proti nemu kandidovať súčasný podpredseda Pál Csáky "Je zatiaľ jediný, ktorý by si to zatiaľ mohol skúsiť," vyhlásil Bugár. Vzápätí však dodal, že každý, kto by s ním šiel do súboja, má "takú istú možnosť". V prípade, že by vo voľbách na predsedu SMK neuspel, chce naďalej pomáhať strane, čo však podľa neho neznamená, že musí zostať v predsedníctve.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
05. október 2024 11:21