StoryEditor

Veteška: Prajem si, aby ani v budúcnosti nemali prostitútky šancu v politike

20.09.2005, 12:57
Autor:
TASRTASR

Podpredseda ĽS-HZDS Viliam Veteška avizoval previerku v hnutí a vyvodenie záverov z odchodu dvoch poslancov Karola Džupu a Eduarda Kolesára z poslaneckého klubu ĽS-HZDS a zo strany.
"Prajem si, aby ani v budúcnosti nemali prostitútky šancu v politike. Budúcnosť ukáže, prečo sa tak stalo," povedal dnes po úvodnej prezentácii poslancov v parlamente, kde Džupa s Kolesárom už hlasovali spolu s vládnou koalíciou.
"Neverím v ich nezištné úmysly. Je to jednoznačný dôkaz o tom, že bolo rokované, že bolo sľubované, že bolo lákané a že jednoducho tá vízia, za čo sa ten prestup uskutoční, bola dostatočne lákavá na to, aby sa uskutočnil," komentoval prestup Džupu a Kolesára ku koalícii predseda ANO Pavol Rusko. Podľa neho neexistujú "rukolapnejšie" dôkazy o tom, že nie je všetko "s kostolným poriadkom" ako skutočnosť, že niekoľko hodín pred kľúčovým hlasovaním, ktoré môže rozhodnúť o predčasných voľbách, dvaja poslanci opozície "len tak z ničoho nič" prestúpia ku koalícii. Či môže ísť o ťah, v pozadí ktorého stojí líder ĽS-HZDS Vladimír Mečiar po dohode s premiérom Mikulášom Dzurindom, Rusko nekomentoval.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
04. máj 2024 19:10