StoryEditor

Fronc: Fico, Mečiar a Slota vládnu aj s pričinením KDH

16.06.2007, 12:06
Autor:
SITASITA
Podpredseda KDH Martin Fronc v prejave vyzval delegátov XVII. snemu, aby priznali, že najhorší triumvirát pre Slovensko Fico-Mečiar-Slota vládne aj s pričinením kresťanských demokratov.

Zároveň skonštatoval, že v KDH prebieha vnútrostranícky zápas a obáva sa, že v strane začne hon na čarodejnice. Opýtal sa, či Hrušovský, Brocka, Sabolová alebo on sám, sú horší protivníci než napríklad ŠtB. "Náš najväčší protivník nesedí v tejto sále, náš najväčší protivník je trio Fico-Mečiar-Slota," vyhlásil Fronc.

Kritizoval tiež fakt, že v minulosti si niektorí predstavitelia KDH pomýlili politiku s mentorovaním, čo je skôr úlohou cirkví a náboženských spoločností. Podľa Fronca nastal čas urobiť reformy aj v KDH. "Reformy bolia, ale keď ich zvládneme, porazíme aj červený triumvirát. Je čas ukončiť spory a rešpektovať vedenie, ktoré vzíde zo snemu," vyhlásil.

Podľa ďalšieho podpredsedu Júliusa Brocku vnútrostranícka súťaž, ktorá prebieha je najťažšia. "To, čo bolo našou silou, vnútorná pevnosť a stabilita - je preč," povedal. Tento snem má byť podľa neho generálnou opravou pre KDH.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
02. máj 2024 08:06