StoryEditor

Televízia Východ začína živé vysielanie na internete

01.02.2008, 12:14
Autor:
SITASITA
Východniari žujúci aj v iných regiónoch Slovenska budú mať lepší prehľad o tom, čo sa deje v ich rodisku. Televízia Východ od dnes začína živé vysielanie na svojej internetovej stránke www.vychod.tv.
Televízia tak vyhovela divákom, ktorí uprednostňujú sledovanie vysielania cez internet a tiež tým, ktorí pochádzajú z východu krajiny a nechcú stratiť prehľad o tom čo sa v regióne deje.


Najväčšia regionálna televízia, ktorá vysiela v košickom a zároveň aj v prešovskom kraji, ponúka divákom týždenne štvorhodinový program, v ktorom si nájdu až 17 rôznych relácií.

TV Východ v súčasnosti nepretržite vysiela v mestách Michalovce, Humenné, Trebišov, Vranov nad Topľou, Snina, Sečovce, Sobrance prostredníctvom káblovej televízie na samostatných kanáloch ako aj systémom MMDS.

Internetové vysielanie TV Východ je vytvorené najmodernejšou technológiou, ktorá umožní divákom sledovať televízne vysielanie nielen v mestách, ale aj na vidieku, kde je častokrát slabý signál. Do budúcnosti počíta TV Východ aj s vytvorením videoarchívu podľa jednotlivých relácií.

internetová adresa: www.vychod.tv

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
02. máj 2024 06:14