StoryEditor

Ježiško by mal Slovákom priniesť najmä oblečenie, parfumy a knihy

07.12.2007, 07:52
Autor:
TASRTASR
Slováci by si pod vianočným stromčekom najradšej našli oblečenie, parfumy a knihy. Vyplýva to z prieskumu spoločnosti TNS SK, ktorý poskytla TASR ...

Novembrový prieskum, ktorý spoločnosť zrealizovala na reprezentatívnej vzorke 1033 respondentov, zisťoval, čo by si Slováci chceli nájsť pod vianočným stromčekom, ale tiež aké darčeky by ľudí potešili najviac.


Tretina opýtaných by na Vianoce najradšej dostala oblečenie (36,3%). Pätina by sa potešila aj parfumu (21%) alebo dobrej knihe (17,6%). Slováci by ako vianočný darček uvítali tiež bežnú kozmetiku, klenoty a hodinky, luxusnú pleťovú a dekoratívnu kozmetiku, ale dokonca aj peniaze.


Ženy by si chceli pod stromčekom nájsť predovšetkým luxusnú pleťovú a dekoratívnu kozmetiku a parfumy. Mužom urobia radosť potreby pre domácich majstrov, CD, DVD, fotoaparáty a kamery.


Mladí ľudia sa potešia hlavne CD a DVD, mobilným telefónom, počítačom, ale aj športovému oblečeniu a obuvi či dokonca peniazom. Ľudí v strednom veku potešia knihy a oblečenie a starší ľudia uvítajú najmä vitamíny.


Oblečenie, potreby pre domácich majstrov, zájazdy, fotoaparáty a kamery sú darčeky, ktoré pod vianočným stromčekom privítajú ľudia z menších miest, obyvateľov veľkých miest zase skôr potešia knihy či bežná kozmetika.


Knihy a luxusná pleťová kozmetika sú darčeky, ktoré urobia radosť aj ľuďom s vysokoškolským vzdelaním.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
03. máj 2024 05:19