StoryEditor

Top hovorcom roka 2007 prezidentov hovorca Marek Trubač

14.06.2007, 08:23
Autor:
SITASITA

Top hovorcom roka 2007 na Slovensku sa v prvý rok vyhlasovania tejto profesijnej ceny stal Marek Trubač, hovorca Kancelárie prezidenta SR. Ako ďalej agentúru SITA informovala Mariana Butkovská-Lisá, riaditeľka marketingu a služieb zákazníkom spoločnosti TREND Holding, ocenenie najlepší hovorca roka v súkromnom sektore získal za rok 2007 Peter Švec zo spoločnosti PSA Peugeot Citroën Slovakia. Najlepším hovorcom v kategórii štátna správa je Juraj Tomaga, bývalý hovorca Ministerstva zahraničných vecí SR. Najlepšie hodnoteným hovorcom vo verejnom a neziskovom sektore je Milan Vajda, bývalý hovorca primátora mesta Bratislava. Výročnú cenu Asociácie hovorcov Slovenska (AHS) za prínos k budovaniu tejto profesie získal Róbert Merva, donedávna hovorca Daňového riaditeľstva SR. Mená víťazov ankety oznámili dnes večer počas spoločenskej časti odbornej TREND konferencie Marketingový manažment 2007 v Bratislave.
Anketu Hovorca roka 2007 vyhlásila AHS v spolupráci s týždenníkom TREND a prostredníctvom portálu http://www.medialne.sk. V prvej fáze ankety bola prostredníctvom e-mailového hlasovania oslovená skupina 150 hodnotiteľov - 50 politikov, 50 novinárov a 50 top manažérov. Každý z nich mal možnosť nominovať piatich hovorcov v troch kategóriách - štátny, verejný a súkromný sektor. V druhej fáze porota slovenských odborníkov z oblasti komunikácie vyberala tajným hlasovaním zo 17 najčastejšie nominovaných mien Top hovorcu roka 2007 a víťazov troch kategórií. Cenu AHS udelilo víkendové Valné zhromaždenie tejto stavovskej organizácie.
Informácie o priebehu ankety, jej štatúte, zoznam mien nominovaných a zloženie odbornej poroty nájdete na http://medialne.etrend.sk/vsetky-media/clanok.php?clanok=3232.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
19. apríl 2024 16:07