StoryEditor

Futbal: Cristiana Ronalda zatkla londýnska polícia pre údajné znásilnenie

20.10.2005, 08:32
Autor:
TASRTASR

Portugalského futbalového reprezentanta Cristiana Ronalda v službách anglického veľkoklubu Manchester United zatkla v stredu londýnska polícia a vypočúvala ho v súvislosti s údajným znásilnením.
Ako uvádza agentúra AP s odvolaním sa na Scotland Yard, na policajnú stanicu v Londýne prišli v stredu dvaja muži podozriví zo sexuálneho útoku na ženu, ktorý sa mal stať 2. októbra v hoteli v centre Londýna. Jedného z nich, 30-ročného muža polícia ihneď prepustila na slobodu, druhého 20-ročného, ktorým by mal byť Cristiano Ronaldo, zadržali a podrobil sa výsluchu u Operation Sapphire, skupiny špecializujúcej sa na vyšetrovanie znásilnení. Scotland Yard odmietol zverejniť mená obvinených a neposkytol ani žiadne ďalšie informácie.
Podľa AP sa mal incident stať v strešnom apartmáne Sandersonovho hotela v Londýne. "V tomto momente nebudeme nič komentovať," vyjadril sa za manchesterský klub Phil Townsend, riaditeľ oddelenia pre styk s verejnosťou.
Cristiano Ronaldo patrí medzi najväčšie súčasné hviezdy Manchestru a portugalskej reprezentácie, o jeho schopnostiach sa mohli na vlastnej koži presvedčiť aj zverenci trénera SR Dušana Galisa v dvoch vzájomných zápasoch 3. skupiny kvalifikácie MS 2006. Technicky dokonalý futbalista skóroval v dôležitom domácom stretnutí v Lisabone proti Slovensku, ktoré Portugalsko aj vďaka jeho presnej strele z priameho kopu vyhralo 2:0. Loptový virtuóz prišiel na Old Trafford v auguste 2003 zo Sportingu Lisabon.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
13. máj 2024 23:40