StoryEditor

Hlasy najlepších futbalistov SR za rok 2006

21.12.2006, 08:14
Autor:
SITASITA

Hlasy laureátov ankety "Najlepší futbalista SR" za rok 2006:

Róbert Vittek (víťaz ankety): "Asi sa budem opakovať, ale chcem poďakovať predovšetkým rodine, dcérke a manželke, ktorej by som zároveň chcel toto ocenenie venovať. Dnes má narodeniny a týmto to mám vybavené. Určite by som sa chcel poďakovať aj trénerom, novinárom a predovšetkým fanúšikom, ktorí sú v tomto športe najdôležitejší. Budem sa snažiť aj v budúcom roku naplniť ich dôveru. Nakoniec by som chcel všetkým popriať príjemné sviatky a Marekovi Mintálovi zaželať veľa zdravia, pretože ten to z nás momentálne najviac potrebuje."

Martin Škrtel (2. miesto v ankete): "Ja nebudem ďakovať ako ostatní predo mnou, toto ocenenie venujem svojim rodičom, pretože bez nich by som tu nebol."

Marek Sapara (3. miesto): "Som rád, že tu môžem dnes stáť a že som sa dostal tak ďaleko. Ďakujem všetkým, ktorí mi dali hlas. Túto cenu by som chcel venovať všetkým, ktorí pri mne stáli, pretože oni si to zaslúžia."

Dušan Švento (4. miesto a 1. miesto v ankete "Cena Petra Dubovského" pre najlepšieho hráča do 21 rokov): "Keďže je to tu celé o ďakovaní, ani ja nebudem výnimka. Chcel by som poďakovať všetkým, ktorí mi dali hlas, ďakujem za zdravie a rovnako aj rodine a priateľke, ktorí pri mne stoja a sú mi oporou."

Marek Mintál (5. miesto): "Bol som veľmi milo prekvapený, keď ma na tento galavečer zavolali, pretože viem, aký som mal rok. Na budúci rok urobím všetko pre to, aby som sa vrátil na trávniky a rozdával radosť nielen svojej rodine, ale na futbalovom poli aj celému Slovensku."

Ján Ďurica (7. miesto): "Ďakujem za hlasy trénerom a novinárom, rodine, ktorá je mojou oporou a okrem šťastných a veselých vám prajem aj veľa darčekov."

Marek Čech (8. miesto): "Chcem poďakovať všetkým tým, ktorí mi dali hlas, ďalej spoluhráčom, rodine a snúbenici Tatiane. Prajem vám všetkým príjemné Vianoce a šťastný nový rok."

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
28. apríl 2024 13:52