StoryEditor

Hanek mieri na Letnú, Sparta sleduje aj ďalších Slovákov

28.11.2005, 12:39
Autor:
TASRTASR

Slovenský futbalový obranca Michal Hanek by mal v priebehu zimnej prestávky posilniť českú Spartu Praha. Podľa moskovského denníka Izvestija sa súčasný hráč ruského Dinama Moskva, ktoré s ním už nepočíta, prestupu na Letnú nebráni. Dvadsaťpäťročný Hanek by sa tak v Sparte opäť stretol s trénerom Stanislavom Grigom, pod ktorým hrával v Dubnici.
Michalovi Hanekovi na konci tohto roku končí v Diname zmluva, takže Sparta by ho získala zadarmo. Vedenie Sparty síce rokovanie s Hanekom nekomentovalo, no podľa ruských médií sú obe strany v kontakte a Sparta by hráčovi čoskoro mala ponúknuť viacročnú zmluvu.
Úradujúcemu českému majstrovi sa jesenná časť sezóny absolútne nevydarila. Po 14. kolách Gambrinus ligy je so 16 bodmi v tabuľke až na 12. mieste, na vedúci Liberec stráca 15 bodov a podľa predstáv sa mu nedarí ani v Lige majstrov. Tréner Griga minulý týždeň avizoval, že počas zimnej prestávky príde k výraznej obmene kádra. Na zozname vytypovaných posíl podľa denníka Sport figurujú aj ďalší traja slovenskí hráči. Brankár Kamil Čontofalský zo Zenitu Petrohrad a obrancovia Radoslav Zabavník z CSKA Sofia a Peter Šinglár zo Slovana Librerec.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
18. apríl 2024 11:05